Gümrükçüoğlu'na şantaj mı yapılıyor?

Haber61.net - Haber Servisi - Son dönemlerde nedeniyle  Trabzon gündeminde yer tutan Büyükşehir Belediye Başkanı ile özel bir hastane ile arasında geçen alacaktan doğan icra meselesi hakkında Başkan Gümrükçüoğlu, Belediyeye ait binada açıklamada bulundu.B

Gümrükçüoğlu'na şantaj mı yapılıyor?

Haber61.net - Haber Servisi - Son dönemlerde nedeniyle  Trabzon gündeminde yer tutan Büyükşehir Belediye Başkanı ile özel bir hastane ile arasında geçen alacaktan doğan icra meselesi hakkında Başkan Gümrükçüoğlu, Belediyeye ait binada açıklamada bulundu.

Başkan açıklamaları sırasında öyle bir söz söyledi ki acaba şantaj mı yapılıyor? sorusu akıllara geldi.

Gümrükçüoğlu, " Hasan Güven'in olayla ilgili olarak "Ben resmi olarak hisse devri yapmadım" dedi Hatta senetleri  internete vereceğini söyledi.

Bende bunun üzerine "Nereye verirlerse versinler bizim kimseden imtina edeceğimiz korkacağımız yasa dışı bir şey yok "dedim.

Sonra da 13 haziranda  başhekim sayın Yusuf Aşığa gel bu işin 2009 dan beri nasıl yürüdüğünü yazın  Vicdanınızda ne varsa onu yazın tekbir kelimeye müdahil olmayacağım dedim"  Yıldızlı Güven Hastanesi Başhekimide bunun üzerine  bu işin gelişimi ile ilgili olarak kendi el yazısı ile bir tutanak yazdı.

Size şantaj mı yapılıyor soru üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, " Bana şantajda yapsalar ben böyle şeylerde korkmam ben hastane ile ilgili her şeyi anladım."dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel