Gümrükçüoğlu'na plaket

Galyan Vadisi Platformu'nca bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na plaket verildi. Trabzon ve çevre beldelerin 60 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Atasu Barajı'nın yapıldığı Galyan Vadisi köy ve be

Gümrükçüoğlu'na plaket

Galyan Vadisi Platformu'nca bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na plaket verildi.

Trabzon ve çevre beldelerin 60 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Atasu Barajı'nın yapıldığı Galyan Vadisi köy ve beldeleri sakinlerinden oluşan Galyan Platformu'nun Başkanı Alaattin Öztürk, Alataş Köyü Muhtar vekili Mehmet Muş ve platform üyeleri, Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Alaattin Öztürk, Galyan Vadisi'ne yapılan hizmetlerin yanında Atasu Barajı'nın bitirilmesi için yoğun gayret gösteren Gümrükçüoğlu'nun, bölgelerine önemli hizmetler yaptığını belirterek, teşekkür etti.

Gümrükçüoğlu, Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, ''Galyan Vadisi'nde Trabzon'un ve çevre belediyelerin 60 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Atasu Barajı'nın erken bitirilmesi için büyük gayret gösterdik. Yaptığımız çalışmalar sonucu barajda su tutulmaya başlandı. 2011'in Haziran ayından itibaren Atasu Barajı'nın suyunu içeceğiz. Barajın yanında Galyan Vadisi'nde önemli altyapı hizmetleri yapıldı. Bahar mevsimimin gelmesiyle birlikte eksik kalan bazı altyapı çalışmalarını da tamamlayacağız. Bölgenin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel