Gümrükçüoğlu'na övgü

 rabzon Eczacılar Odası’nın yeni hizmet binasının açılışına katılan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı yaptığı dönemde tüm eczacıların sorunları ile yakından ilgilend

Gümrükçüoğlu'na övgü

 

rabzon Eczacılar Odası’nın yeni hizmet binasının açılışına katılan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı yaptığı dönemde tüm eczacıların sorunları ile yakından ilgilendiğini belirterek Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kendilerine abilik yaptığını söyledi. 

Trabzon Eczacılar Odası’nın İskenderpaşa Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Sabih Tekin Çağlar, Oda Başkanları ve eczacılar katıldı.

Törende konuşan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı yaptığı dönemde eczacılara abilik yaptığını ifade ederek , “Gümrükçüoğlu bu dönemde önemli işler yaptı. Özellikle eczacılar açısından sıkıntılı bir sürecin önemli bir dönemini de kendisiyle birlikte yürüttük. Gücü oranında her zaman bizi anlayan, bize katkı sağlamaya çalışan, dinlemeyi bilen hatta dinlediği sorunları bizden daha iyi üst kademelere ifade edebilen çok önemli katkılar sundu. Bu binanın yapımında O’nun Belediye Başkanı oluyor olmasının Eczacılar Odası’nın elini ne kadar güçlendirdiğini ve ne kadar rahat ettiklerini oda yönetimi bizlere iletti. Katkılarından dolayı Gümrükçüoğlu’na bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Yeni hizmet binasının eczacılar mesleğine çok önemli katıları sağlayacağına inanıyorum. Modern ve çağdaş hizmet binası hayırlı olsun. Katkı sunmuş herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Eczacıların sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde çok önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu ise “Eczacı sosyal sorumlulukla hastane yapar. Yine eczane yapar, deprem, yangın felaket nerede varsa oradalar. Meslek kuruluşlarıyla birlikte nerede bir okul yapılacaksa ihtiyaç varsa oradadır. 10 yıldır sürdürülen yeni sağlık hizmetlerine çok büyük katkıda bulunarak önemli fedakârlıklarda bulundular. Bu fedakarlıklarını milletimiz hiç unutmayacaktır. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılışta Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Sabih Tekin katkılarından dolayı Özel ve Gümrükçüoğlu’na plaket vererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler