Gümrükçüoğlu,"Amacımız Trabzon'u en üst seviyeye çıkarmak"

Belediye hizmet alanlarında incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi.  Başkan Gümrükçüoğlu, beraberinde başkan yardımcıları Ergin Aydın, Cengiz Çolak, Osman Gökha

Gümrükçüoğlu,"Amacımız Trabzon'u en üst seviyeye çıkarmak"
Belediye hizmet alanlarında incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu, beraberinde başkan yardımcıları Ergin Aydın, Cengiz Çolak, Osman Gökhan Bali, Etüd Proje Müdürü Nalan Aydın ve İşletme ve İştirakler Müdürü Hasan Deveci ile birlikte kentin değişik yerlerinde hizmet alanlarında incelemelerde bulundu. Bu sırada karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, kenti geleceğe taşıyacak hizmetleri tüm ekibiyle ve vatandaşların da desteği ile en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
Başkan Gümrükçüoğlu, söz verdikleri projeleri yaparken diğer taraftan birer canlı organizmalar olan şehirlerin zamanla ortaya çıkan ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak yeni projeler hazırlıyoruz.
Başkan yardımcılarımız ve ilgili müdürlerimiz ile birlikte zaman zaman hizmet alanlarını gezerek yapılabilecekler konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Amacımız Trabzon’u dünyada yaşanılabilir kentler sıralamasında en üst seviyelere çıkarmaktır” ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler