Gümrükçüoğlu ziyaretlere devam ediyor!

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.  Vatandaşlar ile bir araya gelip sorunları yerinde tespit eden Başkan Gümrükçüoğlu, son olarak Gülbaharhatun Mahallesi esnafını gezdi. Gümrükçüoğlu ziyar

Gümrükçüoğlu ziyaretlere devam ediyor!

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. 
 
Vatandaşlar ile bir araya gelip sorunları yerinde tespit eden Başkan Gümrükçüoğlu, son olarak Gülbaharhatun Mahallesi esnafını gezdi.
 
Gümrükçüoğlu ziyaretinde bölge esnafı ile uzun uzun sohbet ederek kendisine iletilen sorunların çözümü için yetkililere talimat verdi.
 
Gümrükçüoğlu'na yakın ilgi gösteren esnaf yapmış olduğu çalışmalardan ötürü Başkan'a teşekkür etti.
 
Kendisine gösterilen yakınlıktan ve sevgiden oldukça memnun kalan Gümrükçüoğlu” Esnafımızın ve vatandaşımızın bize karşı göstermiş olduğu bu teveccüh yapmış olduğumuz doğru çalışmaların neticesidir. Trabzon için her zaman en güzelini ve doğrusunu yapma devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın dua ve sevgisiyle hizmete devam ediyoruz” diye konuştu.
 
Ziyaretleri sırasında, Yıldız Bayanlar Basketbol Müsabakası Türkiye Yarı Finalleri için Trabzon’a gelen Malatya Konak Orta Okulu öğrencileri ile karşılaşan Gümrükçüoğlu, sporcu öğrencilere başarılar dileyerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkana teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Polat” Trabzon çok sevdiğimiz bir şehir. Yapılan çalışmalarla çok daha güzel bir kent haline gelmiş. Sayın Başkan ile görüşüp tanışmak beni çok mutlu etti” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel