Gümrükçüoğlu ziyaretlere başladı

  Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç, Değirmendere Mahallesi Muhtarı Mustafa Altuntaş, Kaymaklı Mahallesi Muhtarı Zeki Civelek ve Esentepe Mahallesi Muhtarı Kadir Önal ile mahalleyi ziyaret eden Gümrükçüoğlu, muhtarlardan mahallelerinin sorunla

Gümrükçüoğlu ziyaretlere başladı

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç, Değirmendere Mahallesi Muhtarı Mustafa Altuntaş, Kaymaklı Mahallesi Muhtarı Zeki Civelek ve Esentepe Mahallesi Muhtarı Kadir Önal ile mahalleyi ziyaret eden Gümrükçüoğlu, muhtarlardan mahallelerinin sorunları hakkında bilgi aldı. Gümrükçüoğlu, dile getirilen sorunları imkanları ölçüsünde yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. 

     Esnafı da ziyaret eden Gümrükçüoğlu, esnafın mahallelerin aynası olduğunu ifade ederek, ''Muhtarlarımız ve esnafımız mahallelerin sorunlarını en iyi bilenlerdir. Zaman zaman yaptığımız ziyaretlerle mahallelerimizin sorunlarını yerinde görme fırsatı buluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, eşit hizmet anlayışı içerisinde tüm mahallelerimize en iyi hizmeti getirmenin gayreti içindeyiz'' dedi.

 

degirmendereee.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler