Gümrükçüoğlu: Yolu ve suyu...

Partisinin Akçaabat ilçe kongresinde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılının Trabzon için çok farklı bir atılım yılı olacağını ifade ederken, “Yolu, suyu şikâyet edilen unsur olmaktan çıkartacağız” diye konuş

Gümrükçüoğlu: Yolu ve suyu...

Partisinin Akçaabat ilçe kongresinde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılının Trabzon için çok farklı bir atılım yılı olacağını ifade ederken, “Yolu, suyu şikâyet edilen unsur olmaktan çıkartacağız” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, partisinin Akçaabat ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Kongrede teşkilat mensupları ve vatandaşlara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin yerleşim sürecinin devam ettiğini kaydederken, “Sizi mahcup etmeyeceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri getireceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nde devam etmekte olan yerleşim sürecinin sonunda çalışmaların büyük bir ivme kazanacağını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, konuşmasında şunları kaydetti: “Bu yerleşim döneminin sonunda; 12 ay boyunca, yolumuzu kar kapatmadığı sürece yol yapımlarını, su yapımlarını, bütün altyapı çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Bizim ve teşkilatlarımızın vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerde belki zaman gecikmesi olacak ama yaptığımız çalışma plan ve programlarıyla, yasal düzenlemelerle elde edeceğimiz yeni imkanlarla yolu, suyu şikayet edilen unsur olmaktan çıkartacağız. Burada huzurunuzda söz veriyorum ki, 2015 yılı çok farklı bir atılım yılı olacak… Vazifelendirdiğiniz belediye başkanları olarak her zaman emrinizdeyiz.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur’u da konuşmasında rahmet ve minnetle andı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler