Gümrükçüoğlu Yenicuma'da

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dur durak bilmiyor. Ramazan ayının girmesi ile birlikte her akşam farklı bir mahallede gezi ve ziyaretlerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu dün akşam Yenicuma Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Yenicuma Ma

Gümrükçüoğlu Yenicuma'da

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dur durak bilmiyor. Ramazan ayının girmesi ile birlikte her akşam farklı bir mahallede gezi ve ziyaretlerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu dün akşam Yenicuma Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. 
Yenicuma Mahallesi gezisinde Başkan Gümrükçüoğlu'na Trabzon Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ve Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş'ta eşlik etti.
İftar yemeğinin ardından ziyaretlerine başlayan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler bölge esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Uğradığı kahvehane ve çay ocaklarından vatandaşlar sohbet eden Gümrükçüoğlu bölge halkının sorularına da cevaplar verdi. Bir mahalle sakininin Kanuni Bulvarı ile ilgili sorusu üzerine Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada, "Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak 23.7 Km'lik Kanuni Bulvarı'nın ihalesini alan yüklenici firma şantiyesini kurma çalışmalarını sürdürüyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün kuzey tarafında kurulan şantiye inşaatının tamamlanmasıyla daha önce Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nin batı tarafında yapımına başlanan 1.2km'lik bölüm dışında kalan 22.5 km'lik kısmın da yapımına inşallah başlanacak. Yıldızlı ile Akoluk arasında 3 gidiş 3 geliş olacak, daha önce Akyazı'dan başlatılması planlanan ve projede yapılan değişiklik ile Yıldızlı'ya kadar tünelle uzatılan Kanuni Bulvarı güzergahında 11 adet köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 4 tünel, bir viyadük bulunuyor. Üç gidiş, üç geliş trafik şeridine sahip olan projede 5 metre genişliğinde sağlı, sollu yaya kaldırımı bulunuyor. Bu proje şehrin ve diğer ulaşım sistemlerinin imar yollarına Beşirli, Toklu, Karşıyaka, Aydınlıkevler, Soğuksu, Erdoğdu, Bahçecik, Yenicuma, Boztepe, Çömlekçi, Esentepe, Çukurçayır, Kireçhane, Gölçayır, Düzyurt ve Gözalan mevkilerinde bağlantı sağlayıp şehrin gelişimini rahatlatarak, ana ulaşım omurgasını oluşturacak. Tamamlandığın da şehri gerdanlık gibi saracak olan Kanuni bulvarı şehrin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
Ziyaretleri sırasından rastladığı çocuklara kaymaklı alıp dağıtan Gümrükçüoğlu, çocuklara nasihatlerde bulanarak ramazanlarını kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler