Gümrükçüoğlu yaralı şoförü ziyaret etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde tedavi

Gümrükçüoğlu yaralı şoförü ziyaret etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde tedavi gören Ufuk Kıran’ı ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu Kıran’ın sağlık durumunun her geçen gün iyiyi gittiğini söyledi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Kıran’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, “Allah seni çoluk çocuğuna, kızlarına bağışladı. Her zaman yanındayız. En ufak bir ihtiyacın olduğunda haberimiz olsun. Hastana başhekimimiz, yöneticilerimiz ve çalışanlarımız senin için seferber oldu. Sağlığınla ilgili bilgileri aldık ve sağlığın her geçen gün iyiye gidiyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel