Gümrükçüoğlu ve Yaylalı”dan TSİAD'a tam destek

TSİAD tarafından TURSAB işbirliği ile başlatılan " Daha Yaşanabilir Turizm Şehri Trabzon" çalışması kapsamında TSİAD yönetim kurulu başkanı Nezih Onur ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu ve İnşaat Mühendisleri Odası Başk

Gümrükçüoğlu ve Yaylalı”dan TSİAD'a tam destek

TSİAD tarafından TURSAB işbirliği ile başlatılan " Daha Yaşanabilir Turizm Şehri Trabzon" çalışması kapsamında TSİAD yönetim kurulu başkanı Nezih Onur ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı' yı ziyaret etti.

TSİAD' ın kent sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu " Turizm şehrimizin geleceği adına çok önemli. Bu konuda yapılmakta olan çalışmalar var. Eksikliklerin tespiti ve şehrin dinamiklerinin iş birliği yapması adına TSiAD' ın çalışmalarını  çok olumlu buluyorum." şeklinde konuştu. İnşaat Mühendisleri Odası Ve Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı da sivil toplum örgütlerinin iş birliği içerisinde bir yol haritası belirlemesinin önemine değinerek TSİAD' ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel