Gümrükçüoğlu vatandaşlarla sohbet etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından Çarşı Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarlarla sohbet etti.Belediyedeki çalışmaları dışında kalan zamanını vatandaşlarla ve esnafla geçir

Gümrükçüoğlu vatandaşlarla sohbet etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından Çarşı Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarlarla sohbet etti.

Belediyedeki çalışmaları dışında kalan zamanını vatandaşlarla ve esnafla geçiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Halkımızın taleplerini bizzat sokakta onlardan dinliyorum. Bazen onların bir önerisi önemli bir projenin altyapısını oluşturuyor” dedi.

Çarşı Mahallesi’ndeki esnaf ziyaret programında belediyenin çalışmaları hakkındaki sorularla da muhatap olan Başkan Gümrükçüoğlu bir esnafın Hızırbey Mahallesi’ndeki Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ne zaman başlayacağı ile ilgili soruya, “Her kentsel dönüşüm projesinde olduğu gibi binaların bilgilerinin toplanması, haritalandırma çalışmaları Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Alanı’nda da yapıldı. 2014 yılı içerisinde o bölgedeki vatandaşlarla görüşmelere başlanmasını planlıyoruz. İnşallah Trabzon en merkezi yerlerinden biri olan bu bölgede güzel bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Vatandaşları ziyaretinde, ‘Trabzon Belediyesi’nden bir talebiniz var mı?’ sorusunu ihmal etmeyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Esnafımız ve halkımız toplumun nabzını en iyi tutan kesimlerdir. Bizde onları ziyaret ederek taleplerini almaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerde öyle öneriler geliyor ki bunlar bize ışık oluyor ve bir projenin altyapısını oluşturuyor. Bu nedenle halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler