Gümrükçüoğlu vatandaşları dinledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şehrin değişik bölgelerine yaptığı gezilerle halkla bir araya gelmeye devam ediyor.Gittiği bölgelerde incelemelerde bulunan Gümrükçüoğlu sorunları yerinde tespit edip çözümü için talimatlar veriyor.Son

Gümrükçüoğlu vatandaşları dinledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şehrin değişik bölgelerine yaptığı gezilerle halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Gittiği bölgelerde incelemelerde bulunan Gümrükçüoğlu sorunları yerinde tespit edip çözümü için talimatlar veriyor.
Son olarak Trabzon Belediyesi Hizmet Binası ile Fatih Çocuk Yuvası arasında kalan bölgeyi gezen Gümrükçüoğlu bölge esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi. Esnafın Zağnos Vadisi 4. Etap Projesi ile ilgili sorularını cevaplayan Gümrükçüoğlu Vadinin bölgeye canlılık getireceğini ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade etti.


Gezisi sırasında sokakta rastladığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu kendisine iletilen talep ve sorunları dikkatle dinleyerek not aldı. Trabzon sokaklarında halkın içinde olmaya devam edeceklerini söyleyen Gümrükçüoğlu,” Trabzon’a hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak sokakları arşınlamaya devam edeceğiz” dedi.
Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretleri sırasında uğradığı bir berbere de traş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel