Gümrükçüoğlu: Trabzon Dünya'nın en iyisi olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti’nin 6’sı büyükşehir 21 yerel seçim adayını daha açıkladı.  Başbakan’ın açıkladığı iller arasında Trabzon’da yer aldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı resmen mevcut başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu oldu

Gümrükçüoğlu: Trabzon Dünya'nın en iyisi olacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti’nin 6’sı büyükşehir 21 yerel seçim adayını daha açıkladı.
 
 Başbakan’ın açıkladığı iller arasında Trabzon’da yer aldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı resmen mevcut başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu oldu.
 
Gümrükçüoğlu Ankara’da yapılan resmi açıklamanın ardından ilk değerlendirmeyi Haber61 Tv’de yayınlanan Orhan Çavuşoğlu ve Aslan Kar’ın sunduğu Siyaset Özel programına yaptı.
 
Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
 

Yükümüz ağır tüm ilçelerle birleştik. Trabzonda’ki tek amacımız tüm kamu kurum ve kuruluşları ve halkımız ile birleşip Trabzon’u en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız. Trabzon’u Dünya’nın en yaşanabilir şehri yapmak için uğraşacağız. Trabzon’u çok daha iyi ve güzel günler beklediğini herkes bilsin. Dünya’da artık kentler ülkelerini tanıtır oldu. Bizde bu konuda elimizden geleni yapıp Trabzon’u Dünya’nın en iyi kenti yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışağcaz.

BAŞBAKAN SAHNEDE NE KONUŞTU?

Başbakanımız bize bugüne kadar ki tecrübelerimiz ile birliklte bu şehri daha iyi yönetebileceğimizi söyledi. Bizde ki birlik ve beraberliği kimsede görmediğini söyledi. Trabzon’a geldiğinde de bunu en iyi şekilde kendine yansıdığından bahsetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler