Gümrükçüoğlu Şoförlerle buluştu

Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile birlikte Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda personeli ile bir araya gelen Trabzon Belediye Başkan Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, otobüs şoförlerinin Belediyenin halka yansıyan yüzleri olduğunu söyledi. Başkan Gümrükçüoğl

Gümrükçüoğlu Şoförlerle buluştu
Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile birlikte Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda personeli ile bir araya gelen Trabzon Belediye Başkan Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, otobüs şoförlerinin Belediyenin halka yansıyan yüzleri olduğunu söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, "Mesleğiniz o kadar önemli ve ulvi ki, size insanlar canları teslim ediyorlar.
 
Sizin diğer personelden ayrı bir yönünüz var. Siz kendi canınızı koruduğunuz gibi taşıdığınız insanların da canlarını korumakla görevlisiniz. Bu güne kadar şehir halkına verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu gayretlerinizin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.
 
Şoförlerden insanlara yardımcı ve yapıcı olmaları isteğinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bugüne kadar gösterdiğiniz güler yüzünüzü bundan sonra da devam ettirin. Aynı gayretlerinizi, aynı güler yüzünüzü bundan sonra da esirgemeyin. Özellikle yaşlı ve çocuklara yardımcı olun, çünkü sizler belediyenin halka yansıyan yüzlerisiniz” ifadelerini kullandı.
 
 
20130624aw000355_02.jpg
 
Başkan Gümrükçüoğlu şoförlerin yaptıkları hizmetler dolayısıyla maddi kazancın dışında ebedi hayatlarını da kazandıklarını kaydederek, “ Çünkü sizler halka hizmet ediyorsunuz. Halka hizmetin çok önemli bir yansıması olan toplu taşımacılıkta yaptığınız hizmetlerde biliniz ki ebedi hayatınızı da kazanıyorsunuz. Maddi hayatınız yanında yaptığınız güzel hizmetlerle ebedi hayatınızı da kazanıyorsunuz. Zira halka hizmet Hakk’a hizmettir” şeklinde konuştu.
 
Toplantıda otobüs şoförlerine söz vererek görüş, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, hiçbir siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm çalışanları ile birlikte bu kadim kente en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Gümrükçüoğlu, “Trabzonlu vatandaşların huzurlu ve rahat yolculuk yapabilmeleri için otobüsleri yenilediklerini kaydederek, "Göreve geldiğimizde araç parkımızda bulunan 51 adet otobüsün çoğu hizmet verebilecek durumda değildi. Bu nedenle otobüslerimizi yenilemek için adeta seferberlik başlattık. Görev süremiz içeresinde 30 adet son model otobüs olarak hizmete sunduk. Bu yıl içerisinde 10 adet otobüsü belediyeye kazandıracağız. Dönemimizin sonuna kadar tüm otobüslerimizi yenilemeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler