Gümrükçüoğlu şoförlerle bir arada

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, otobüs şoförleriyle bir araya geldi.Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve şoförlerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıya katılan Gümrükçüoğlu, vatandaşlara karşı sabırlı ve güleryüzlü davr

Gümrükçüoğlu şoförlerle bir arada

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, otobüs şoförleriyle bir araya geldi.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve şoförlerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıya katılan Gümrükçüoğlu, vatandaşlara karşı sabırlı ve güleryüzlü davranılması gerekildiğini vurguladı.

Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımız canlarını sizlere emanet ediyor. Onu en iyi şekilde korumakla mükellefsiniz. Gerek taşıdığınız yolcuların, gerekse yayaların hayatını tehlikeye düşürecek davranışlardan kaçınmalı, trafik kurallarına harfiyen uymalısınız. Yolcuların otobüslere binerken ve inerken emniyetlerine dikkat etmeli, aceleci davranmamalısınız. Vatandaşlara karşı güler yüzlü ve hoşgörülü yaklaşarak yardımcı olmalısınız."

Gümrükçüoğlu, toplantı sonunda şoförlerin taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel