Gümrükçüoğlu Şoförlerin Yanında

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şoför esnafını hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını söyledi.      Gümrükçüoğlu, Belediye Toplantı Salonunda Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve durak başkanlarının katılım

Gümrükçüoğlu Şoförlerin Yanında

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şoför esnafını hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını söyledi. 
     Gümrükçüoğlu, Belediye Toplantı Salonunda Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve durak başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, şoför esnafının emekleriyle, yatırımlarıyla gecelerini gündüzlerine katarak Trabzon halkına en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdiklerini belirtti. 
     Verdikleri sözler doğrultusunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada şoförlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Ben bir söz verdim. Şoför esnafımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım'' dedi. 
     Gümrükçüoğlu, şoför esnafının halka en güzel hizmeti vermeye çalıştıklarını vurguladı. 
     Oda Başkanı Altuntaş ise şoför esnafının yanında olan Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, ''Başkanımızın bugüne kadar şoför esnafı için yaptıkları ortada. Bundan sonrada bizlerin yanında olacaklarına inanıyorum. Sorunlarımızı hep birlikte paylaşarak çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Trabzon'a ve Trabzon halkına verilecek güzel hizmetlere her zaman katkı sağlayacağımızı belirtmek isterim'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel