Gümrükçüoğlu Şoför esnafı ile bir araya geldi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, durak başkanları ve şoför esnafı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu taziy

Gümrükçüoğlu Şoför esnafı ile bir araya geldi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, durak başkanları ve şoför esnafı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Belediye Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu taziyelerinden dolayı şoför esnafına teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Allah hepinizden razı olsun. Allah sizin de ölülerinize rahmet eylesin. Ölüm, büyüğe küçüğe, gence, yaşlıya bakmıyor. Ebedi hayatta vereceğimiz hesaba göre yaşamak ve sabırlı olmak lazım. İnsanlara iyi davranmak ve şefkatli davranmak lazım” diye konuştu.

Şoför esnafının çok önemli bir kamu görevi ifa ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Yavrularımızı, yaşlılarımızı, dedelerimizi, ninelerinizi taşıyorsunuz. Onların canlarını size emanet ediyoruz. Zekânızı, maharet ve maddiyatınızı birleştirerek insanlara önemli hizmet ediyorsunuz. Sizler kamu görevi vazifesini ifa ediyorsunuz. Birinci muhatabınız olan Belediyeniz her zaman sizlerin yanındadır. 4.5 yıldır bir ve beraberiz. Çok önemli bir vazifeyi ifa ediyorsunuz. Bunu göreve başladığımdan beri söylüyorum. Bugüne kadar her zaman sizleri kucakladık. Her istediğinizi yapamamış olabiliriz. Bugüne kadar sizleri hiç terk etmedik ve bundan sonrada terk etmeyeceğiz. Her zaman sizlerin yanındayız. Sizleri her zaman kendi kardeşimiz bilerek kucakladık.” ifadelerini kulandı.

Şoför esnafının bugüne kadar ki birlikteliğinden ve diyaloğundan şehrin her zaman istifade ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Birlikteliğinizi bundan sonra da devam ettirmenizden iftihar ederiz. Turan Altuntaş’a, yöneticilerine ve durak başkanlarına birlik ve beraberliği sağladıkları için teşekkür ediyorum. Oda yönetiminiz hiçbir ayrım gözetmeksizin şoför esnafının taleplerini eksiksiz olarak bizlere her zaman iletti ve haklarınızı sonuna kadar savundu. Aynı diyaloğu bundan sonra da sürdüreceğiz. Ortak akılla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeyle devam edeceğiz. Ben şoför esnafını terk etmem. Sizleri hiçbir zaman mağdur etmedik, bundan sonra da mağdur etmeyeceğiz. Sizlerin hakkını her platformda bir avukat gibi savunduk.” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu,  kavşak düzenlemeleri, Uğurlu -Karşıyaka yolu, Erdoğdu yolu ve Kanuni Bulvarının yapımının tamamlanması ile şoför esnafının daha da rahatlayacağını sözlerine ekledi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ise tüm şoför esnafı adına Başkan Gümrükçüoğlu’na sabırlar diledi. Altıntaş, “Şoför esnafının bugüne kadar Trabzon Belediyesi’nden alamadığı hiçbir şey yok. Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Şoför esnafımıza 2005 yılında verdiğimiz sözlerin arkasında duruyoruz ve bundan sonra da durmaya devam edeceğiz. Belediye başkanımıza şoför esnafına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler