Gümrükçüoğlu sel mağdurlarının yanında

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki sağanak yağış sebebiyle pek çok ev ve iş yerinde su baskınları oluştu.Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki sağanak yağış sebebiyle pek çok ev ve iş yerinde su baskınları oluştu. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğl

Gümrükçüoğlu sel mağdurlarının yanında

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki sağanak yağış sebebiyle pek çok ev ve iş yerinde su baskınları oluştu.

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki sağanak yağış sebebiyle pek çok ev ve iş yerinde su baskınları oluştu. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş ve Belediye Başkanı Ramis Uzun, mağdur durumdaki vatandaşları dolaşarak tatlı ikramında bulundu.

Beşikdüzü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonucunda, su basan yerlerdeki temizlik çalışmaları sürüyor. İlçe merkezinde sabah erken saatlerden itibaren etkili olan yağmurda onlarca ev ve iş yerinde su baskınları olmuştu. Yağmur nedeniyle iş yerlerine gelen esnaf, kum torbaları ve bariyerlerle su baskınlarına karşı önlem almaya çalışmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel