Gümrükçüoğlu: Sağ Kurtulmaları için!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.Başkan Gümrükçüoğlu, "Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden

Gümrükçüoğlu: Sağ Kurtulmaları için!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Gümrükçüoğlu, "Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisi hayatını kaybetmesi, çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kalması bizleri derinden üzmüştür.

Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, devam eden çalışmalar sonucu, ocakta mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılması için dua ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler