Gümrükçüoğlu, piknik alanını ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 100. Yıl Parkı'nı ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, burada piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi. Gümrükçüoğlu, fırsat buldukça Trabzonlularla bir araya gelmeye gayret gösterdiğin

Gümrükçüoğlu, piknik alanını ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 100. Yıl Parkı'nı ziyaret etti. 

Gümrükçüoğlu, burada piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi. Gümrükçüoğlu, fırsat buldukça Trabzonlularla bir araya gelmeye gayret gösterdiğini belirterek, ''Bu vesileyle, güzel hafta sonunda aileleriyle birlikte piknik yapan vatandaşlarımızla birlikte olup, onların ekmeğini paylaşmak bizim için de bir motivasyon kaynağı oldu.
 
Ziyaretimiz sırasında not ettiğimiz eksiklikleri en kısa zamanda tamamlayarak, piknik alanımızın vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet vermesini sağlayacağız'' dedi. 
 
Gümrükçüoğlu, çocuklara oyuncak hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler