Gümrükçüoğlu: Önce yapılanlara baksınlar

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarına Ortahisar Mahallesi’nde devam etti.Ortahisar’da İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarıyla birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, ha

Gümrükçüoğlu: Önce yapılanlara baksınlar

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarına Ortahisar Mahallesi’nde devam etti.

Ortahisar’da İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarıyla birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, halkın gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Muhalefetin eleştirilerine karşı esnaf, Başkan Gümrükçüoğlu’na 'Başkanım biz Trabzon’da yaşıyoruz. Sizin yaptıklarınızı bu şehirde yaşayan herkes biliyor' diyerek moral verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu da esnafın desteğine teşekkür ederek, “Trabzon halkı Trabzon’da yapılan hizmetlerin farkında. Bunu görmüş olmak bizleri mutlu ediyor. Bizi eleştirmek için fırsat bulamayanlar karalama yapıyorlar. 61 Proje'nin yapılmadığını söylüyorlar. Bunları söyleyenler ya Trabzon’da yaşamıyorlar, ya da hasetliklerinden böyle konuşuyorlar. Biz muhalefetten Trabzon adına yapıcı eleştiri bekliyoruz.

Ama onlar yapılan onca şeye rağmen 61 projenin yapılmadığını söyleyebiliyorlar. Bunları söyleyenlere Erdoğdu’ya bir çıkıp yeni yolu görmelerini, Meydan Parkı’na gitmelerini, yürüyüş yolunda yürüyerek spor yapmalarını, Zağnos Vadisi’ne bakmalarını, Deliklitaş’taki Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret etmelerini, yeni alınmış 50 otobüse binmelerini, Ayasofya’nın çevresindeki binaların yıkılıp peyzajının bittiğini algılamalarını, aynı yerde yapılan yeni kavşağı kullanmalarını, Kanuni Bulvarı’ndaki tünellerin içine girmelerini, Akyazı’da yapılan statla gururlanmalarını, Fatih Mahallesi ile Tanjant bağlantı yolunun nasıl bir eksikliği giderdiğini yaşamalarını, Atasu Barajı’nın suyunu içerken keyiflenmelerini, yeni asfalt plenti ile beton santraline sevinmelerini, Trabzon’un yeni yaşam alanı olan EYOF Hatıra Parkı’nda bir çay içmelerini, yeni teknik hizmetler binaları ile yeni araç parkının büyükşehire hazır bir belediyenin olduğunu algılamalarını, seyyar sorununu bitirildiğini hatırlamalarını, ondan sonra yorum yapmalarını tavsiye ediyorum. Biz muhalefetin her zaman yapıcı olmasını istiyoruz. Hasetlik, çekememezlik ve karalama onlara bir şey kazandırmaz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretleri sırasında Altın Yumruk Spor Kulübü'ne de uğradı. Ziyaretten mutlu olan Altın Yumruk Spor Kulübü Hocası İskender Oflu geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Şampiyonasına katıldıklarını, 6 madalya kazandıklarını ve 2 tanesinin altın olduğunu ifade ederek, "Şampiyonaya katılmamızda bizlere ulaşım desteği sağlayan Trabzon Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyoruz. Sağ olun Başkanım" dedi. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un Büyükşehir olmasıyla birlikte spora desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, şampiyon olan sporcuları ve hocalarını tebrik etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel