Gümrükçüoğlu: Neden gocunuyorlar?

Ankara’da 8.’si düzenlenen “Trabzon Günlerin”in ilk gününde yaşanan krizin ardından, açılışta ilk konuşmayı yapan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.Bu yıl 34.’sü düzenlenecek olan Trabzon Ul

Gümrükçüoğlu: Neden gocunuyorlar?

Ankara’da 8.’si düzenlenen “Trabzon Günlerin”in ilk gününde yaşanan krizin ardından, açılışta ilk konuşmayı yapan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bu yıl 34.’sü düzenlenecek olan Trabzon Uluslararası Yarı Maratonu için bir basın açıklaması yapan  Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ankara’da yaşananlarla ilgili sorulan bir soru üzerine “Trabzon Belediyesi’nin yaptığı sadece Trabzon’u tanıtmaktır” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü.

 

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

YAPTIKLARIMIZDAN NEDEN GOCUNUYORLAR?

“Trabzon Günleri Etkinlikleri 8 yıldır Ankara’da yapılıyor. 2 yıldır da Trabzon’umuzun bu etkinlikleri İstanbul’da da yapılmaya başlandı. Bu çerçevede Bu etkinliklerin ana katılımcıları Trabzon Vakfı ve Dernekleri Trabzon Valiliği TTSO ve Trabzon belediyesi ve Trabzon’u n tüm belediyeleri. Yani biz ana katılımcı, bu etkinlikleri düzenleyenlerdeniz. Trabzon Belediyesi 8 yıldır çalışmalarını her etkinlikte halkın ve kamuoyunun adına Trabzon’u seven herkes adına yapmaktadır. Trabzon Belediyesinin yaptığı standıyla, broşürleri ile ve slaytıyla olsun Trabzon’un tanıtımıdır. Bundan neden gocunuluyor neden hayıflanılıyor, bundan neden haset duyuluyor ki.

O MİLLETVEKİLİ ŞEHRİNİ BİLMİYOR

Her yıl yapılanın yapılmasından başka bir şey yapılmamıştır. Peki, bunu tenkit etmeye çalışan sayın milletvekili ne dedi. “Kaşüstünde tersane yapacaktınız.” Bir kere şehrini bilmiyor. Kaşüstünde bugüne kadar kimse tersane yapmaya teşebbüs ve vaad etmedi. Çamburnu demek istemiştir. Onu bile doğru öğrenememiştir.  Başka ne demiş. “Meydan Parkındaki ağaçlar iki sene içinde kuruyacak.” Meydan Parkındaki ağaçların hepsi yaşatıldığı ve ömrünü tamamlayanların yerine yenisi dikildiği gibi ağaç sayısı olarak meydan parkı bir öncesinin 3 misli ağaca sahiptir. Yeşil alanlarda Trabzon 3 misli daha fazla kullanılabilir park kazanmıştır. Bunları Ankara’da oturup fildişi kulelerde konuşarak değil, gelip yaşasınlar, gezip görsünler.

HASETLİK YAPIYORLAR

Başka ne demiştir, “imar ve çarpık yapılaşma.” Trabzon’da büyükşehir kervanına katıldığı gibi, 30 ilimizde olduğu gibi tüm il sınırları ile imarı düzenleyip gelecek kuşaklara daha iyi bir Trabzon bırakmanın çevre ve imar planını oluşturacak olan Büyükşehir’i de Trabzon’a kazandıran Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Trabzon’umuzun dinamikleri ve talepleridir.  Biz sunumun sonunda veya içerisinde bir tane Ak Parti logosu yoktur. Ama sunumun sonunda söylenen sudur. Bütün bu hizmetlerde Başbakanımızın, bütün Bakanlarımızın ve Parti ayrımı gözetmeksizin bütün milletvekillerimizin, şehrimizin valilerinin, şehrimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının ve bunların çalışanlarının, Sivil toplum kuruluşlarının ve Trabzon halkının desteklerine teşekkür vardır. 

Muhalefet parti Belediyeleri bile Başbakan’ımızın ve Bakanlıklarımızın verdiği hizmetlere teşekkür ediyor da bunlar neden zorlanıyorlar. Eğer milletvekili iseler bütün milletvekillerimize teşekkür ettik. Bunun sonucunda ne görülüyor, hayıflanmak görünüyor, Trabzon adına sevinmek değil, Trabzon adına bir şey yapmak değil, Trabzon basamaklar tırmanıyor deyip mutlu olmak değil nasıl yaptılar diye hasetlik yapmak kanaatini bizde oluşturuyor maalesef. Biz onlara da saygı duyuyoruz ve bizi izlemeye devam etsinler diyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel