Gümrükçüoğlu miniklerle

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Yol-İş İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencilerinin düzenlediği dayanışma gecesine katılarak öğrencilerle birlikte oldu.Okul Müdürü Mustafa Balaban, Müdür Yardımcısı İsmail Yurdusev, 3 Nolu Erdoğdu mahal

Gümrükçüoğlu miniklerle

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Yol-İş İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencilerinin düzenlediği dayanışma gecesine katılarak öğrencilerle birlikte oldu.

Okul Müdürü Mustafa Balaban, Müdür Yardımcısı İsmail Yurdusev, 3 Nolu Erdoğdu mahalle muhtarı ve aynı zamanda okul aile birliği yöneticisi Ergün Memiş, sınıf annesi Emine Memiş ile öğrenci velilerinin katıldığı yemekte minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Gümrükçüoğlu, belediye olarak her zaman eğitim kurumlarına katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.
Gümrükçüoğlu okulların fiziki altyapıları ve çevre düzenlemelerinin yapılması için katılarını bundan sonrada devam edeceğini belirterek, ayrıca okulların düzenledikleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere otobüs desteği verdiklerini de sözlerine ekledi.

Öğrencilerden öğretmenlerini, anne ve babalarını çok sevmelerini isteyen Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı olacak gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlayan velilere ve okul idarecileri ile öğretmenlere teşekkür etti.
3 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Ergün Memiş ise mahallelerine ve okullarına yaptığı katkılar dolayısıyla veliler adına Başkan Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler