Gümrükçüoğlu Mahalle temsilcileri ile buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe teşkilatının organize ettiği kahvaltılı toplantılarda mahalle, belde ve köy temsilcileri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantılarla 4 günde tüm merkez mahalle, belde ve köy teş

Gümrükçüoğlu Mahalle temsilcileri ile buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe teşkilatının organize ettiği kahvaltılı toplantılarda mahalle, belde ve köy temsilcileri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantılarla 4 günde tüm merkez mahalle, belde ve köy teşkilatları ile kahvaltıda bir araya gelen Gümrükçüoğlu, teşkilat mensuplarının taleplerini dinledi ve dile getirilen sorunların çözüme kavuşturulacağını söyledi.
Toplantılarda Trabzon Belediyesin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarına bilgiler veren Başkan Gümrükçüoğlu Gümrükçüoğlu, yapılan çalışmaların vatandaşlara doğru aktarılmasını istedi.


Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltılı programlarının yaklaşan seçimler öncesi birlik beraberlik ve kaynaşmayı arttırdığını ifade ederek, “Siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bir arada bulunmak bizleri çok mutlu ediyor. Sorunlarımızı paylaşıp çözüm üretme adına Merkez İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu kahvaltı programları çok yararlı olmuştur. Hiçbir karşılık beklemeden gecenizi gündüzüne katarak fedekarane çalışarak mahallenizin ve köylerinizin sorunlarına çözümler üretme adına göstermiş oldunuz gayret takdire şayandır. Zaman zaman elimizde olmayan sebeplerden dolayı bizlere iletmiş olduğunuz taleplere olumlu cevap veremediğimiz oluyor. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen hiçbir kırgınlık göstermeden mahalleniz için köyünüz için şehriniz için ve ülkeniz için aynı kararlılık ve şevkle çalışmalarınızı devam ettiriyorsunuz. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de aynı motivasyonla çalışmalarınızı devam ettireceksiniz” dedi.


Yaklaşan yerel seçimler ve hemen akabinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Şunu açıkça söylemek isterim ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti kritik bir dönemecin eşiğindedir. Bu dönüm noktasında herhangi bir kazaya maruz kalmadan dış güçlerin ve iş birlikçilerinin engellemelerine takılmadan güçlü bir Türkiye için yaklaşan seçimlere daha bir kararlılık ve azimle hazırlanacağız. Ülkemiz üzerinde kirli senaryolarını sahneye koymak isteyenlere fırtsa vermeden 2023 hedefine ulaşmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Mahallemizde köyümüzde ev ev, dükkan dükkan dolaşarak vatandaşın halini hatırını sormalı onların sorunlarına çareler aramalıyız. Bizlerde iletmiş olduğunuz sorunlar için elimizden gelen gayreti gösterip birlilikte sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu.


Gümrükçüoğlu, mahalle ve köy başkanları ile yöneticilerinin katıldığı toplantıyı organize eden Merkez İlçe Başkanlığına da teşekkür etti.

TEŞKİLATLARIMIZLA SEÇİMLERE ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ


Yaklaşan seçimler öncesi teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise, kahvaltı buluşmalarının teşkilat mensuplarının sorunlarını anlatması adına güzel bir imkan olduğunu ifade ederek, “Ramazan’a kadar mahalle ve köy yönetimleriyle bir araya gelerek planlama yapıyoruz. Hem sorunlarımızı masaya yatırıyoruz hem de Ramazan ayı için çalışmalar yapıyoruz. Yerel seçimler öncesinde de nasıl bir program yapacağımızın planlamasını yapıyoruz. Toplantılarımıza Trabzon Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve merkez ilçe yönetim kurulumuz da katılıyor. Mahallelerimizde köylerimize yaşanana sorunları Belediye Başkanımıza aktarıyor çözüm noktasında destek istiyoruz. Önümüzde ki seçimlere güçlü bir teşkilat ile çok iyi hazırlanarak Trabzon’da Ak Belediyeciliği devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.


Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu kahvaltılı teşkilat toplantıları Ramazan ayına kadar devam edeceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel