Gümrükçüoğlu lokantaları görüştü

Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Kemal Kadakal ve beraberinde gelen lokantacıların sorunlarını dinleyen Gümrükçüoğlu, Trabzon'un belkemiği olan esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti. Gümrükçüoğlu, yaz aylarında Trabzon'a çok sayıda yerli ve yab

Gümrükçüoğlu lokantaları görüştü

Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Kemal Kadakal ve beraberinde gelen lokantacıların sorunlarını dinleyen Gümrükçüoğlu, Trabzon'un belkemiği olan esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti.

Gümrükçüoğlu, yaz aylarında Trabzon'a çok sayıda yerli ve yabancı turistin geldiğine dikkat çekerek, "Gelen misafirlerin yemek ve barınma ihtiyaçlarının en güzel şekilde karşılanması noktasında esnafımıza büyük iş düşüyor. Lokantalar kentlerin aynasıdır. Bu anlamda yaptığımız bu toplantıda esnafımızın sorunlarını masaya yatırarak birlikte çözüm yollarını aradık. Ayrıca bu yıl 23-30 Temmuz tarihlerin arasında şehrimizde yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatları nedeniyle lokantacı esnafının gereken hassasiyeti göstereceğini biliyorum. Belediye olarak her zaman esnafımızın hizmetindeyiz" dedi.

Kadakal ise lokantacılar olarak Trabzon halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler