Gümrükçüoğlu KTÜ fuarını gezdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarına’ katıldı.KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ile birlikte stantları gezen Başkan Gümr

Gümrükçüoğlu KTÜ fuarını gezdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarına’ katıldı.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ile birlikte stantları gezen Başkan Gümrükçüoğlu, KTÜ’nün bir bilim yuvası olduğunun altını çizerek, üniversiteyi hazırlanan öğrencilerden KTÜ’yü tercih etmelerini istedi. KTÜ’den 19 fakülte ve yüksekokulun stant açtığı fuarda bölümlerin tanıtımı yapıldı.

Başkan Gümrükçüoğlu, KTÜ tarafından yapılan organizasyonda açılan Trabzon Büyükşehir Belediye tanıtım standına giderek ziyaretçilere çeşitli hediyeler verdi. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını ve yaptıkları hizmetlerde Trabzon’daki kurum ve kuruluşların görüş ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarını kaydederek, “Bu birliktelik en çok amaçladığımız kent yönetimidir. KTÜ şehrimiz için önemlidir. Üniversiteyi hazırlanan gençlerimizden gelecekleri için KTÜ’yü tercih etmelerini istiyorum. Bu etkinliği düzenleyen üniversitemize de teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler