Gümrükçüoğlu Köprübaşı'nda iftara katıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları Köprübaşı’nda yapılan açık hava iftarıyla devam etti. İftar yemeğine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Köprübaşı Kaymakamı Hamza Ö

Gümrükçüoğlu Köprübaşı'nda iftara katıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları Köprübaşı’nda yapılan açık hava iftarıyla devam etti. 

İftar yemeğine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Köprübaşı Kaymakamı Hamza Özer, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehter Takımı’nın da konser verdiği iftar programında masaları tek tek dolaşarak vatandaşlara ‘hayırlı Ramazanlar’ temennisinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu mübarek ayda Köprübaşılılar birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Trabzon’da ramazan barıştır, kardeşliktir, hoşgörüdür, bir ve beraber olmaktır’ mesajını en güzel şekilde hep beraber veriyoruz. ‘Ne varsa iyilikte var’ anlayışının bu mübarek ayda ve diğer aylarda da olmasını Allah’tan diliyorum. Dünya coğrafyasında tüm insanlığın barış ve kardeşlik içinde yaşamasını Müslümanlar olarak temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığına aday olan Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Trabzonlulara sevgi, saygı ve selamlarını ileten Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Köprübaşılılar’ın yanında olacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler