Gümrükçüoğlu kimsesiz çocuklarla buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılarak bağışçılar ve kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.Kahvaltıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,

Gümrükçüoğlu kimsesiz çocuklarla buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılarak bağışçılar ve kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.

Kahvaltıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayati Er, Aile ve Sosyal Hizmetler Derneği Başkanı İsmail Karaismailoğlu, Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş, çocuk evlerinde kalan kimsesiz çocuklar ve çok sayıda davetli katıldı. Salona girişinde masaları tek tek dolaşan Başkan Gümrükçüoğlu, katılımcılarla ve kimsesiz çocuklarla yakından ilgilendi.
Yapılan kahvaltının ardından bir konuşma yapan Dernek Başkanı İsmail Karaismailoğlu, misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Yıl içerisinde belli aralıklarla çocuklarımız, yaşlılarımız ve özürlülerimiz için bir araya gelme geleneğimizi devam ettireceğiz” dedi.

Bu tarz etkinliklerin toplumdaki sosyal dayanışmayı arttırması adına önemli katkıda bulunduğunu söyleyen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayati Er ise, "Bakanlık olarak çocuklarımıza, özürlülerimize ve yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını göstermek ve sosyal devletin gereği olarak onlara sahip çıkmak adına çeşitli hizmetleri sürdürmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı son on yıllık süre içerisinde hayata geçirdikleri çeşitli proje ve hizmetlerle toplumun bir ve beraber olmasını sağladı. Şehrimizdeki birliktelik bilincini arttıran derneklerimizden Aile ve Sosyal Hizmetler Derneği'ne göstermiş oldukları bu güzel duyarlılıktan dolayı şehrim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca gerek bağışları ile gerek kocaman yürekleri ile çocuklarımızı kucaklayan yardım sever hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum. Trabzon Belediyesi olarak her zaman emrinizde olduğumuzu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

basliksiz-1.20140119122703.jpgBaşkan Gümrükçüoğlu, konuşmasının ardından çocuk evlerinde kalan ve yeni yaşına giren Neşe isimli gencin doğum gününü kutlayarak birlikte pasta kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel