Gümrükçüoğlu kime meydan okudu?

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katıldığı televizyon programında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden adaylığı ve önümüzdeki dönem projelerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.Trabzon TV’de programa katılan gazetecilerin soru

Gümrükçüoğlu kime meydan okudu?

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katıldığı televizyon programında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden adaylığı ve önümüzdeki dönem projelerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Trabzon TV’de programa katılan gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da 61 proje içinde hayata geçiremedikleri 6 proje olduğunu belirterek, önümüzdeki dönem bu projelere yönelik çalışmaların süreceğini dile getirdi.CHP tabanının rövanş almak adına yeniden Milletvekili M.Volkan Canalioğlu’nun aday gösterilmek istenmesi yönündeki çalışmalara, “Bu insanlar kimin ne yaptığını unutmadı” diyen Başkan Gümrükçüoğlu şunları söyledi:

HALK BUNLARI UNUTACAK MI ZANNEDİLİYOR?

“Muhalefet partilerinin hazırlıkları var. Tabiî ki demokrasinin en güzel tezahürü onların da hazırlıkları olacak. Ve onlarla birlikte toplumun huzuruna çıkmış olacağız. Burada biz kardeşlik, barış ve demokrasinin taçlandırıldığı bir yarışmayı tercih ederiz her zaman. Ve halk her zaman deriz ki; en iyi mihengi koyan, en iyi tartıyı yapan, kuyumcu terazisinden daha iyi insanları, siyasileri tartan topluluktur. Onların takdiri hepimizin baş üstüne diyeceği husustur.


Ancak o her şeyi en iyi şekilde tartan halkımız, mutlaka dönemleri mukayese edecektir. Kimin ne yaptığını en iyi onlar bilirler. Kimin neyi getirdiği neyi getirmediğini, kimin hizmeti vaat ettiğini yaparak halkı kandırmadığını, dolayısıyla halkı daha çok sevdiğini en iyi ölçecek olanlar Trabzon’un kadirşinas kadim mert yürekli halkıdır.


 Trabzon şunları unutacak mı, diyelim ki herhangi bir şekilde hepimizin vazifesi olan personelin maaşı ödendiği zaman, ‘Maaşımız ödendi başkanımıza, belediyemize çok teşekkür ederiz” mesajlarının ve haberlerinin gazetelerde hizmet olarak yer aldığı günleri unutacak mı? Bir başka şey, söyleyeyim, belediyeye iş yapan müteahhitlerin, aylarca paralarını alamadığı ve bekledikleri onu bunu iltimas olarak öne sürdükleri yaptığı hizmetin karşılığı paralarını alamadıkları günleri veya şimdi 5 yıllık dönemde belli bir sistematikle o sıraya her zaman riayet edilerek, hiçbir zaman belediyeyi zorlamaya tanıdık-tanımadık bulmaya ihtiyaç hissetmeden parasını ne zaman alacağını bilerek o günde de defaten nakit olarak parasını aldığının mukayesesini yapmayacak mı? Veya bir muhtarlık binası yaptığınız zaman bu normal vazifelerimiz.


 Bir muhtarlık binasının önünde iki-üç saat bando-mızıka ile beraber ‘çok büyük bir eser yaptık’ diye açılış törenlerinin yapıldığını unutacak mı zannediyoruz? Göreve başladığımız zaman ‘bizi tabutluk gibi 1970 model otobüslerle taşıyorsunuz, hani insana verilen kıymet’ cümlesi ile karşılaştığımızda ve şu anda 50 tane sıfır otobüsle toplu taşımacılık yaptığımızı, millet, halk vatandaş değerlendirmeyecek mi? Onun için biz rekabete her zaman hazırız. Her siyasi partiyi de çok sevip-sayıyoruz. Ama biz Trabzon olarak, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde, dünyanın en iyi yaşanabilen en iyi ilk on ili arasına girebilme idealini hedeflemişiz.


Gireriz-giremeyiz ama girebilme idealini hedeflemişiz. Hedef büyük; Ve dolayısıyla Trabzon’un dünyanın en büyük dünya kentlerinden biri olabilme ini kimin başarabileceğini kimin başaramayacağını halk en iyi şekilde ölçer. Biz Trabzon için CHP’li, MHP’li, Saadet Partili ve Demokrat Partili hemşehrilerimden ve bütün partili hemşehrilerimden Trabzon için AK belediyeciliği ve AK Parti’yi desteklesinler. Biz hepsini kucaklar Trabzon’u dünyanın en iyi kentlerinden birisi haline getirebiliriz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler