Gümrükçüoğlu İşçi Bayramını kutladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, zengin, güçlü ve müreffeh bir toplum hedefine ancak işçi-iş veren arasındaki uyumun sağlanarak ve emeği istismar etmeden, üretimin artırılarak ulaşılabileceğini bildirdi. Gümrükçüoğlu, 1 Mayıs

Gümrükçüoğlu İşçi Bayramını kutladı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, zengin, güçlü ve müreffeh bir toplum hedefine ancak işçi-iş veren arasındaki uyumun sağlanarak ve emeği istismar etmeden, üretimin artırılarak ulaşılabileceğini bildirdi.
 
Gümrükçüoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, başta Trabzon Büyükşehir Belediyesi işçileri olmak üzere tüm işçilerin bayramını kutladı.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinde iş yeri huzuru ve barışı ile işçi ve iş veren ilişkilerinin ideal düzeyde olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:
 
"Bizler belediyemizde çalışan tüm personelimizi ayırım yapmadan Trabzon'a hizmet veren geniş bir ailenin üyeleri olarak görüyoruz. Bu uyumlu birliktelik sayesinde Trabzon güzel hizmetler alıyor. Belediyemizde gerek işçi-iş veren ilişkilerinde, gerekse işçinin hakkının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda çok iyi bir noktadayız. Belediyemiz, işçi haklarına gösterilen hassasiyet ve iş yeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır. Zengin, güçlü ve müreffeh bir toplum hedefine ancak işçi-iş veren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden, üretimi artırarak ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. İşçi ve emekçilerin bayramı olan 1 Mayıs'ın barış ve huzur içinde kutlanmasını diliyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel