Gümrükçüoğlu: insanlarımızı tahrik etmemek lazım

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor - Fenerbahçe maçınınardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.Gümrükçüoğlu Trabzon'un futbolun beşiği olduğunu belirterek "Genel karakteri insan sevgisi olan fedakarlık olan insan

Gümrükçüoğlu: insanlarımızı tahrik etmemek lazım

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor - Fenerbahçe maçınınardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gümrükçüoğlu Trabzon'un futbolun beşiği olduğunu belirterek "Genel karakteri insan sevgisi olan fedakarlık olan insanlarımızı tahrik etmemek lazım. Bu vesile ile cereyan eden olaylar Trabzon'un iyi görünmemesine vesile olmuştur. İnşallah bundan sonrası daha iyi olur.  Sayın valinin her balkona polis dikeceğim diye bir beyanı olmadı. Normal her futbol maçında alınacak güvenliklerin alınacağını söyledi. Ama maksadını aşan şekilde açıklamaların içinden bir kaç cümlenin çekilmesi ile bu olaylar oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler