Gümrükçüoğlu hesap verecek

Gümrükçüoğlu düzenleyeceği basın toplantısıyla iki yıllık görev süresini değerlendirecek Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 6 Nisan Çarşamba günü Belediye çok amaçlı salonunda saat 20.30’da düzenleyeceği basın toplantısıyla iki yıllık i

Gümrükçüoğlu hesap verecek

Gümrükçüoğlu düzenleyeceği basın toplantısıyla iki yıllık görev süresini değerlendirecek

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 6 Nisan Çarşamba günü Belediye çok amaçlı salonunda saat 20.30’da düzenleyeceği basın toplantısıyla iki yıllık icraatlarını değerlendirecek. Basın toplantısından önce saat 19.30’da Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda basın mensuplarına kokteyl verilecek.

Başkan Gümrükçüoğlu iki yıllık çalışmalarını değerlendireceği ve yerel televizyonlar ile Haber61.net’ten canlı yayınlanacak basın toplantısına tüm basın mensupları ile köşe yazarlarını ve radyo, televizyon, internet gazetesi ve gazetelerin yöneticilerini davet etti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel