Gümrükçüoğlu göreve başladı

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Trabzon’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlenen tören ve yapılan dualarla görevlerine başladı.  Trabzon Büyükşehir Belediye Binası önünde yapılan törene Trabzon Milletvekili Faruk

Gümrükçüoğlu göreve başladı
30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Trabzon’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlenen tören ve yapılan dualarla görevlerine başladı. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Binası önünde yapılan törene Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Temel Altunbaş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Törenin açılışında konuşan AK Parti Ortahisar İl Başkanı Temel Altunbaş, seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı Trabzon halkına teşekkür etti.
af.jpg
 
Altunbaş, “Halkımızın teveccühü bizi fazlasıyla memnun etti. Çok değerli belediye başkanlarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Trabzon’a en iyi hizmeti vereceklerdir” ifadelerini kulandı.
 
Ortahisar Belediyesi’nin ilk başkanı ünvanını kazanan Ahmet Metin Genç ise yaptığı konuşmada Trabzon’luların 30 Mart yerel seçimlerinde yüksek irade göstererek hem Ortahisar’ı hem de büyükşehiri AK Belediyecilikle buluşturduğunu kaydetti. Genç, Bütün hemşerilerimizi bu yüksek iradelerinden dolayı kutluyorum. Bize verilen yetkinini bilincinde ve sorumluluğunda olarak bundan sonra şehrimize ve hemşerilerimize en güzel hizmeti büyükşehir belediyemiz ile vermenin gayreti içerisinde olacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” diye konuştu.
 
Genç, “Bakanımız ‘bugün tarihi bir gün’ dedi. Bugün aynı zamanda 4.4.2014, Trabzon Büyükşehir ile ve 4.4.2014’te kurulan Ortahisar Belediyemiz inşallah birlikte Trabzon’muza ve hemşerilerimize dört 4’lük hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
HEP BERABER TRABZON’UZ
 
Daha sonra söz alan Gümrükçüoğlu, “hep beraber Trabzon’uz, hep beraber büyükşehiriz” diyerek her zaman ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir’ anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi.
 
Gümrükçüoğlu, “ Biz hep beraber Trabzon’uz, biz hep beraber büyükşehiriz diyoruz. 2011 yılında genel seçim mitinginde bir Türkiye, bir Trabzon sevdalısı ve Trabzon’un hiçbir isteğini geri çevirmeyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’un büyükşehir olacağının sözünü vermişti. Başbakanımız sözünün eri olduğunu gösterdi. Trabzon mutlaka Büyükşehir olmalıdır öngörüsü ile büyükşehir belediyeler kanunu düzenleyen Başbakanımıza Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Biz her zaman ‘halka hizmet Hakka hizmettir’ anlayışıyla ne yapmışsak en başta kadirşinas Trabzon halkının destekleri ile yaptık. En başta Trabzon halkı şehrini sahiplendi. Hep birlikte Trabzon’a hizmet etmeyi bundan sonra da sürdüreceğiz” ifadelerini kulandı
 
ÖZAK’TAN “ASFALT ORHAN” ESPİRİSİ
Gümrükçüoğlu’nun Trabzon’a çok büyük hizmetler yaptığını kaydeden AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, “Orhan Bey 2009 yılında hizmetleri CHP’den devraldıktan sonra Trabzon’a inanılmaz yatırımlar yaptı. 61 proje söylemişti, 81 proje yaptı. Ben ona ‘Atom Karınca’ diyorum, Başbakanımız ‘Orhan Baba’ diyor. Şimdi yeni bir unvanı daha var ‘Asfalt Orhan’. Biz halka hizmet hakka hizmet anlayışındayız” dedi.
 
Konuşmaların ardından Arsin Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı Başkanı Ahmet Özdemir’in yaptığı duanın ardından makamına giderek koltuğuna oturan Başkan Gümrükçüoğlu, ‘Trabzon için hayırlı olsun’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel