Gümrükçüoğlu esnafla kahvaltı yaptı

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bağkur Sanayi Sitesi’ndeki esnafla sabah kahvaltısı yaptı.  Cumartesi günü sabahı erken saatlerde Bağkur Sanayi Sitesi’ne giden Başkan Gümrükçüoğlu esnafla bir arada kahvaltı yaptı. Yanında getirdiği

Gümrükçüoğlu esnafla kahvaltı yaptı

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bağkur Sanayi Sitesi’ndeki esnafla sabah kahvaltısı yaptı. 
 
Cumartesi günü sabahı erken saatlerde Bağkur Sanayi Sitesi’ne giden Başkan Gümrükçüoğlu esnafla bir arada kahvaltı yaptı. Yanında getirdiği kaşar ve simitti esnafla paylaşan Gümrükçüoğlu kahvaltının sonunda karşısına çıkan Servet Keskin isimli bir vatandaşın söyledikleri karşısında ise duygusal anlar yaşadı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BaşkanGümrükçüoğlu’nun karşısına çıkan yılların otobüs şoförü Keskin, Başkan Gümrükçüoğlu’na, “Beni tanıdınız mı Başkanım? Yıllar önce siz Of’ta doktorluk yaparken size muayene olmuştum. O dönemde sol tarafımdan uyuyamıyordum. Hangi doktora gittiysem çare bulamadım. Bir gün sizin yanına gelmiştim. Siz bana bir ilaç verdiniz. O ilacı kullandıktan sonra uykunun tadını almaya başladım. Allah sizden razı olsun. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.
 
20 yıldır sizi görmemiştim. Ben sizin yemeğinizi çok yedim. Annenizin hakkını ödeyemem. O ne mübarek bir insandı. Allah rahmet eylesin” dedi. Bu sözler üzerine duygulanan Başkan Gümrükçüoğlu, Servet Keskin’e sarıldı.
Sanayinin Trabzon’un esnafının belkemiği olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Belediyenin imkanları ölçüsünde sanayi sitelerimizin durumlarını daha iyi noktaya getirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.
 
Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu eksikliklerin giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel