Gümrükçüoğlu Erdoğdu'nun huzurunu yaşıyor!

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’a verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.  2009 yılındaki yerel seçimler öncesinde 61 proje kitapçığında 14. Sırada bulunan Erdoğdu Yolu’nun g

Gümrükçüoğlu Erdoğdu'nun huzurunu yaşıyor!
Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’a verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. 
 
2009 yılındaki yerel seçimler öncesinde 61 proje kitapçığında 14. Sırada bulunan Erdoğdu Yolu’nun genişlemesi sözünü veren Başkan Gümrükçüoğlu, bu sözünü yerine getirmenin huzurunu yaşıyor. Karayolları ile Trabzon Belediyesi’nin ortaklaşa yaptıkları Erdoğdu Yolu genişletme çalışmalarında kamulaştırmalara 53 milyon TL harcandı. Yapımı hızla süren yolda Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasındaki kısım asfaltlanarak kullanıma açıldı.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 100 bin kişiye hizmet veren yolun yapılarak asfaltlanmaya başlamasının sevindirici olduğunu ifade ederek, “Biz göreve gelmeden önce bu yolun yapılacağını söylemiştik. Bazıları bizlere inanmamıştı. Halkımız inanmış ve bizleri belediye başkanı seçmişti. Bugün bu yolun Atapark ile İsmetpaşa arasındaki kısmının asfaltlanması bitiriliyor. Vatandaşlarımız bizlere “’Bu yolun yapıldığını görmek bizleri heyecanlandırıyor” diyor. Bunu insanlarımıza söyletebildiğimiz için mutluyuz. Halkımızı bundan sonra da memnun etmeye şehrin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışmaya ve yaptıklarımızdan daha fazlasını bu kente ilçeleriyle birlikte kazandırmaya söz veriyoruz. Biz laf değil icraat üretiyoruz. Erdoğdu Yolu’da bunlardan birisi. Trabzon halkı hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel