Gümrükçüoğlu Erdoğdu'da inceleme yaptı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1No'lu Erdoğdu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.Konuşmasında görevde oldukları dönem içerisinde 1 No'lu Erdoğdu Mahallesi'ne yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Gümrükçüoğlu, b

Gümrükçüoğlu Erdoğdu'da inceleme yaptı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1No'lu Erdoğdu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konuşmasında görevde oldukları dönem içerisinde 1 No'lu Erdoğdu Mahallesi'ne yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Gümrükçüoğlu, büyükşehirle birlikte hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Mahallelinin en çok merak ettiği konuların başında gelen Erdoğdu Yolu'nun son durumu hakkında da bilgi veren Gümrükçüoğlu, "İki şerit gidiş, iki şerit geliş olarak planlanan ve bölgenin ulaşımına büyük bir rahatlık sağlayacak olan Erdoğdu Yolu'nu Allah nasip kısmet ederse en geç 2014 yılı sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Belirlediğimiz tarihe yetiştirilememesi halinde ise en geç 3-5 ay sonra yol Trabzon halkının hizmetine açılmış olacaktır. Aynı zamanda trafik sıkışıklığının yaşandığı Atapark kavşağında da köklü bir çözüme ulaşmak için Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte yeni bir çalışma başlattık. Erdoğdu yolunun tamamlanması ile Atapark Kavşağı’nda yaşanacak olan yoğun trafikle birlikte bir tıkanıklığın olacağı öngörülmekte. Bu sıkıntının önlemini şimdiden almak adına üstteki hemzemin geçit aynı şekilde işler iken şuanda belediyemizin oradan başlayan alt geçidin devam ettirilerek Erdoğdu yoluna bağlanması çalışmaları sürdürülmektedir. Önümüzdeki yıl içerisinde Allan nasip ederse yatırımını da yapmış olacağız. Böylece hem alt geçidin Erdoğdu yoluna bağlanması ile hem de üstten hemzemin kavşak geçidin aynen hizmet vermesi ile birlikte ilerde yaşanabilecek olan trafik sıkışıklığının önüne geçilmiş olacaktır" şeklinde konuştu.

Gümrükçüoğlu, ayrıca 2014 yılı itibari ile Erdoğdu mahallesinde doğalgaz çalışmasının başlayacağını belirterek “2015 yılı sonuna kadar tamamlamaya gayret edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler