Gümrükçüoğlu dur durak bilmiyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Uzun süreden beri aralıksız devam ettirdiği mahalle ziyaretlerinde Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların sorunlarını dinliyor. İftar yemeğinin ardından programına başlay

Gümrükçüoğlu dur durak bilmiyor
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
 
Uzun süreden beri aralıksız devam ettirdiği mahalle ziyaretlerinde Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların sorunlarını dinliyor. İftar yemeğinin ardından programına başlayan Gümrükçüoğlu son olarak Karşıyaka Mahallesini ziyaret etti. 
 
Ziyaretinde Başkan Gümrükçüoğlu'na Trabzon Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Sarı, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan, Özdil Belde Belediye Başkanı Mustafa Bayındır ve Oymalıtepe Belde Belediye Başkanı Metin Şahin'de eşlik etti.
Her mahalle ziyaretinde yaptığı gibi önce bölge esnafı gezip sorunlarını dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu ardından kahvehane ve çay ocaklarını gezdi. Uğradığı bir çay ocağında mahalle sakinleri ile sohbet edip çay içen Gümrükçüoğlu vatandaşların kendisine yönelttiği sorulara da cevap verdi.
 
Vatandaşların Kanuni bulvarı güzergahı üzerindeki istimlaklere yönelik şikayet ve taleplerini dinleyen Gümrükçüoğlu, kimsenin mağdur edilmeyeceğini, halkın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmaların yürütüleceğini ifade etti.
Vatandaşları dinlemeye devam eden Gümrükçüoğlu bir vatandaşın Karşıyaka Vadisi rekreasyon projesi ile ilgili sorusu üzerine, " Karşıyaka Vadisi Rekreasyon Projesinde vadinin tamamını kapsayan 80 hektarlık bir alanda imar planı tamamlandı. Burada yaşayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda tekrar tekrar yapılacakları gözden geçirip ona göre adım atacağız. Halkımızın da memnuniyeti ile Karşıyaka Vadisini kentimizin en gözde yerlerinden biri haline getireceğiz" şeklinde konuştu.
20130728aw000223_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel