Gümrükçüoğlu çok etkilendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın ölümünün bir hayli fazla etkiledi. 4 yıl boyunca Trabzon’u birlikte yöneten ikili başarılı icraatlara imza atmıştı. Kızılcık’ın böbrek rahatsızlığı y

Gümrükçüoğlu çok etkilendi!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın ölümünün bir hayli fazla etkiledi. 4 yıl boyunca Trabzon’u birlikte yöneten ikili başarılı icraatlara imza atmıştı. Kızılcık’ın böbrek rahatsızlığı yaşadığı dönemde Gümrükçüoğlu sağlık danışmanı gibi çalışmıştı. O kadarki Kızılcık Ankara’da bir operasyon geçirdiğinde Başkan Gümrükçüoğlu onun yanındaydı. Vali Bey’in eşi Sema Hanım’ın bu zor zamanlarında Başkan Gümrükçüoğlu ile eşi Fatma Hanım hep yanında yer almış ve destek olmuştu.
 
Vali Recep Kızılcık merkeze alındıktan sonra da Recep Kızılcık ile Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arasındaki bağ hiç kopmadı. Gümrükçüoğlu sürekli Kızılcık’ın sağlık durumunu takip etti. Bu süreç dün gece yarısına kadar böyle devam etti. Şimdi Başkan Gümrükçüoğlu dostunu son yolculuğuna uğurlamaya hazırlanıyor. Bu sabah 09:10 uçağı ile İstanbul’a gidecek olan Gümrükçüoğlu 6 yıldır hiç kaçırmadığı Haçkalı Babayı Anma törenlerine de ilk kez katılamayacak.
 
Trabzon’un eski valisinin ölüm haberini Trabzon’a ilk kez Başkan Gümrükçüoğlu duyurdu. Sabah kalktığımızda telefonlarımızda ve haber sitlerinde Recep Kızılcık’ın ölümüyle ilgili olarak Başkan Gümrükçüoğlu’nun taziye mesajlarını gördük. Üzüldük bu kötü haberi duyduğumuz için. Hassasiyeti için de Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel