Gümrükçüoğlu "Can" Kurtardı

Kısa adı ÇEVHAVKO olan Trabzon Çevre ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Melahat Altuntal’dan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibine teşekkür.Geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Çatak-Atakent yerleşim merkezinde meydana gelen heyelan son

Gümrükçüoğlu "Can" Kurtardı

Kısa adı ÇEVHAVKO olan Trabzon Çevre ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Melahat Altuntal’dan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibine teşekkür.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Çatak-Atakent yerleşim merkezinde meydana gelen heyelan sonucu ÇEVHAVKO Derneği’ninin sahiplendiği “Nazlı” isimli köpeğin kulübesi yoğun toprak altında kaldı. Kaza haberinin ardından olay yerine giden Dernek Başkanı Altuntaş kötü hava koşullarına rağmen gerekli birimlere kısa sürede ulaşmayı başardı.

AKUT “Kurtarma Köpeğimiz Yok”

İlk olarak temesa geçilen ve kısa adı AKUT olan Arama Kurtarma Ekipleri, arama kurtarma köpeğine sahip olmadıklarını ve heyelan altında kalan köpeğin yaşama şansının kalmadığını belirterek olay yerine gelmediği iddia edilirken, Trabzon Belediye Başkanı Orfan Fevzi Gümrükçüoğlu olay yerine sevk ettiği dozerin 3 saatlik çalışması sonucu heyelan altında kalan “Nazlı” isimli köpek tırnağı dahi kırılmadan kurtarıldı.

ÇEVHAVHO Dernek Başkanı Melahat Altuntaş , olay yerine gelen ve “Nazlı” isimli köpeğin kurtarılmasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve üstün performansından ötürü  İtfaiye sorumlusu Emin Uzun ile ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel