Gümrükçüoğlu: Bu seçim Başbakan Erdoğan'ın!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün, restorasyonu tamamalanan Atatürk Köşkü'nde 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.Başkan Gümrükçüoğlu yapılacak Cumhurbaşkanlığı

Gümrükçüoğlu: Bu seçim Başbakan Erdoğan'ın!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün, restorasyonu tamamalanan Atatürk Köşkü'nde 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Başkan Gümrükçüoğlu yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin diğer parti adaylarının değil Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylanacağı seçim olduğunu söyleyerek, bir takım iç toplum mühendisliklerinin  yorumlamaları ile değil. Milletin Cumhuriyetinin başkanını seçeceği seçimdir. Bu seçim recep Tayyip Erdoğan'ın oynalacağı seçimdir, başkalarının değil. Herkesin parti bilinci mile değil millete hizmet ve demokrasi bilinci ile oy kullanacağını biliyoruz" dedi.

Gümrükçüoğlu Filistin'de yaşanan olaylarda değinerek, "yakın coğrafyalarımızda bir devlet kadınları yaşlıları ayrım gözetmeksizin katletmektedir. Bütün dünyanın bu katliam karşısında sessizliğine karşı Türkiye 77 milyon insanı ve tüm siyasi partileri ile en haklı en insnaca söylemi gerçekleştirmiştir. Her türlü platformda bu zülmün ortadan kaldırılabilmesi için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirtmiştir.

O nedenle 10 ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi Ülkemizin en önemli demokratik seçimi olmakla birlikte dünyada zulüm görenlerin haklarının savunulacağı en önemli seçimdir. Bu nedenle tüm halkımızı oy vermeye davet ediyoruz. Sandıklar kapanıncaya kadar ve sandıklar kapandıktan sonra vatandaşlarımızı evlerine kadar götürme noktasında en iyi hizmeti vereceğimizi belirtiyoruz. Başbakanımız Sayın Rceep Tayyip Erdoğan'a tüm halkımızın sahip çıkmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TRABZON'A YENİ BARAJ!

Yaptığı konuşmanın ardından Trabzon'da yapılan çalışmalarla ilgilide bazı bilgiler veren Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Atatürk Köşkü'nde boyasında olsun ağaç aksamında olsun bir deformasyon olduğu bize iletildi. Bizde üniversitemizle birlikte çalışmalara başlayarak bu güzel yeri layık olduğu şekilde restore ettik. Temizlik hizmetleri kaldı onlarda tamamlanınca hizmete açacağız.

Botanik parkı için yakın zamanda ihaleye çıkacağız. Meydan Parkının 2. etabı 2. veya 3. ayda tamamlanacak. 3. etabıda hemen başlatacağız.  Şehrin büyük kısmı bu yıl içinde doğalgazla tanışacak. Kanuni bulvarı Beşirli Bahçecik ve Boztepe tünelleri başladı. Bu yol önümüzdeki 2017 yıl sonu itibari ile tamamlanacak. Kanuni Bulvarı Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak. Kentsel dönüşümler, Uğurlu-Karşıyaka yolunda çalışmalar sürüyor.

Çömlekçi'de hemen hemen hak sahipleri ile anlaşma sağlandı. Tabakhane sırtlarında yeni konutların yapılması sürüyor. Zağnos'ta Maraş Caddesinin alt taraındaki dönüşüm iptal etmeden sürüyor. Narlıbahçe ile ilgili olarakta TOKİ yetkililerini Trabzon'a davet ettik. Önümüzdeki hafta Trabzon'da olacaklar.

Akyazı stadı büyük bir hızla sürüyor. 2015'in Mayıs aynında tamamlanmış olacak ve Eylül ayında hizmete girmiş olacak.

Atasu barajında incelemelerde bulunduk. Karakaya'da yeni bir baraj yapacağız. Biz Trabzon'un 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacağız dedik.

Biz polis develeti ceza devleti değiliz. Biz bu şehrin hatıralarda en güzel şekilde kalmasını istiyorsak herkesin büyük desteği ile ulaşmamız lazım" dedi.

FIRSAT BULDUKÇA GELİYORLAR!

Başkan Gümrükçüoğlu Milletvekillerinin seçim çalışmalarına katılmadığı yönündeki sorulan bir soru üzerine "Şuanda TBMM'nin yasama çalışmaları devam etmekte. Türkiye'yi ileriye taşıyan o kurumdur. Bu süredede TBMM'nin yasama çalışmalarında bizim milletvekillerimizde burada çalışmalarını sürdürmektedirler. Onlarda fırsat bulduklarında gelerek bizim çalışmalarımıza katılıyorlar. Milletvekillerimiz TBMM'deki yoğunluktan fırsat bulduklarında çalışmalarımıza katılmak için geliyorlar. Biz demokrasiye saygılıyız. Diğer partilerin milletvekillerinin çalışmalarınada saygı duyarız. Burada hiç bir adli vakanın oluştuğu seçim çalışmaları olmadı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel