Gümrükçüoğlu Ayasofya'yı ziyaret etti

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2013 yılının ilk mahalle ziyaret programını Ayasofya Mahallesi’ne yaptı.Ayasofya Mahallesi’nde Bahriye Karpuz isimli vatandaşın cenazesine katılan Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra esnafları ziyaret eder

Gümrükçüoğlu Ayasofya'yı ziyaret etti

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2013 yılının ilk mahalle ziyaret programını Ayasofya Mahallesi’ne yaptı.

Ayasofya Mahallesi’nde Bahriye Karpuz isimli vatandaşın cenazesine katılan Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

2013 yılının ilk gününde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ayasofya Mahallesi’ndeydi. Ayasofya Mahallesini ziyarette vatandaşlar Başkan Gümrükçüoğlu’na Ayasofya Müzesi’nin çevresindeki yapıların yıkılmasından ötürü teşekkür ettiler. Yapılan düzenleme ile birlikte Ayasofya’nın çehresinin değiştiğini dile getiren esnaf müzenin çevre düzenlemesinin bitirilmesini beklediklerini kaydettiler.

Ayasofya halkına 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesinde verdikleri sözleri yerine getirmenin huzurunu yaşadıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “O dönemde biz Ayasofya’nın çevresindeki yapılar yıkılacak dediğimizde bazıları bizi halkı aldatmakla suçlamıştı.

 Şimdi ise Ayasofya’nın çevresindeki binaların yıkıldığını görüyoruz. Ayasofya Kentsel Dönüşümü, hizmete başladığımız andan itibaren planladığımız ve etrafındaki çarpık yapılaşmanın tümünün hakkını ödeyerek istimlâkleri gerçekleştirdiğimiz bir bölgemiz. Burada yapılan kamulaştırmalara hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden toplamda 40 milyon TL ödedik. İnşallah bu yılsonuna kadar, biraz opsiyonlu konuşalım 2014 yılının ilk yarısında buranın peyzaj düzenlemesini de bitirmiş olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel