Gümrükçüoğlu Araklı'da projelerini anlattı

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim çalışmalarını Araklı’nın Çankaya Beldesi ve merkez Dolaylı Köy’ü Elmalı Mahallesi’nde sürdürdü.Çankaya’da halkın coşkulu tezahüratları eşliğin

Gümrükçüoğlu Araklı'da projelerini anlattı

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim çalışmalarını Araklı’nın Çankaya Beldesi ve merkez Dolaylı Köy’ü Elmalı Mahallesi’nde sürdürdü.

Çankaya’da halkın coşkulu tezahüratları eşliğinde toplantının olduğu salona giren Başkan Gümrükçüoğlu kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. Başkan Gümrükçüoğlu’nu Çankaya ziyaretinde Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yalnız bırakmadı.

Salonu dolduran belde halkına yaptığı konuşmada büyükşehir ve Araklı için destek isteyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Kamuoyuna duyurduğumuz ‘Vizyon 19’ projemizle birlikte Trabzon’un 19 ilçesi ile birlikte katlanarak artan bir hizmetle buluşacağını ilan ettik. Tüm büyükşehir sınırlarını kapsayan bu vizyon projelerimizle elbette Araklı’mıza da hizmetlerimizi götüreceğiz. Değerli Başkanım Recep Çebi ile birlikte Araklı’yı çok daha büyük hizmetlerle buluşturacağız. Sizin her zaman yanınızda olan hastalığınız da, sağlığınızda, cenazenizde, düğününüzde sizleri yalnız bırakmayan Recep kardeşimizi sizlerinde yalnız bırakmayacağına eminim. Araklı için birçok hizmeti yapmış ve gelecek dönem için birçok proje hazırlamış olan Recep Çebi’yi Araklı sahiplenecektir. Biz beş yıl boyunca Sayın Başkanımızın ilçesi için nasıl dertlenip gecesine gündüzüne katarak çalıştığına şahit olduk. Bizler büyükşehirde aynı misyonu, aynı vizyonu ve aynı hizmet aşkını taşıyan bir ilçe belediyesi ile çalışmazsak bir ayağımız topal kalır. O yüzden Araklı’nın geleceği için, hizmetlerin bütünlüğü için Büyükşehirde ve Araklı da Ak Belediyecik diyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında Araklı için yeniden Ak Belediyecilik diyen Recep Çebi, “2009 yılından önce Araklı ilçemiz 10 yıl boyunca muhalefette kalmıştı. Ama takdir edersiniz ki Araklımız 50 mahallemizle beraber her zaman iktidar olmayı, büyük yatırımlar almayı seven bir ilçedir. Maalesef Türkiye’de büyük yatırımlar büyük icraatlar yaparken Araklı ilçemiz bunlardan mahrum kalıyordu. Bizlerde yapılan bu icraatlardan reformlardan ilçemizin de nasibini alması için mücadele ettik ve 2009 yılında dünya lideri başbakanımızla AK Partimizle Araklıyı buluşturduk. 2009-2014 yılları arasını 5 yılımızı sizlerle dolu dolu geçirdik. İnşallah önümüzdeki dönem de yine Ak Belediyeciliği Araklımızda sürdürmeye ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretlerini Dolaylı Köyü Elmalı Mahallesi ile sürdüren Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada “İl Özel İdaresi tarafında hazırlığı yapılan Çakırgöl su projesi büyükşehirle birlikte bizlerin sorumluluğuna geçmiş olacak. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Çakırgöl Su projesi, kurulacak olan Su Kanal Genel Müdürlüğümüzün ilk ele alacağı işlerden biri olacaktır” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1.20140318135607.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel