Gülerdioğlu'ndan kutlama

HAKSEN Konfederasyonu Trabzon İl Temsilcisi Osman Naci Gülerdioğlu’ndan açıklama.Gülerdioğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Basın bir ülkenin demokratikleşme sürecinde önemli rol oynayan kilometre taşlarından biridir. Halkın bilinçlendirilmesi ve b

Gülerdioğlu'ndan kutlama

HAKSEN Konfederasyonu Trabzon İl Temsilcisi Osman Naci Gülerdioğlu’ndan açıklama.

Gülerdioğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Basın bir ülkenin demokratikleşme sürecinde önemli rol oynayan kilometre taşlarından biridir. Halkın bilinçlendirilmesi ve bilgilendirilmesi adına yoğun gayret sarfeden basın mensupları zor şartlar altında bu görevlerini sürdürmekteler. Ve gerektiğinde kendilerinden fedakarlık yaparak bir kamu görevini üstlenmektedirler. Yerel kültürü korumak, bulunduğu yöre halkının haklarına sahip çıkmak ve yöreye saygın bir konum kazandırmak gibi görevleri yerine getiren yerel medyamız aynı zamanda da biz kamu çalışanlarının sesi olmuştur. HAKSEN konfederasyonuna her platformda destek olan Haber61.net’in kalbimizde ayrı bir yeri vardır. Siz değerli dostumuzun ve şahsınızda da Haber61.net’de çalışan basın emekçisi kardeşlerimizin gazeteciler gününü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel