GÜ'de dayak açıklaması

 GİRESUN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, bir öğrencinin darp edilmesiyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti. Olayın okul alanının dışında ve bir cadde üzerinde meydana geldiğini kaydeden Attar, “Ü

GÜ'de dayak açıklaması

 

GİRESUN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, bir öğrencinin darp edilmesiyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti. Olayın okul alanının dışında ve bir cadde üzerinde meydana geldiğini kaydeden Attar, “Üniversitemizden hiçbir yöneticinin içinde olmadığı bir tartışma sonrasında bir öğrencimiz yaralanmıştır. Öğrencimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, konuyla ilgili idari soruşturma aşlattığımızı duyururuz” dedi.
 
Üniversiteli bir öğrencinin darp edilmesiyle ilgili Rektör Attar yaptığı yazılı açıklamada konuyla ilgili idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.
 
Attar, “Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu'nda okul yöneticileri ve öğrencileriyle birlikte yaptığımız ve bütün öğrencilerimizin soru ve sorunlarını tartışıp değerlendirildiği toplantının ardından Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün Attar ve yöneticilerinin tümü okuldan ayrıldıktan sonra okul alanının tamamen dışında bir alanda, bir cadde üzerinde meydana gelen kim ya da kimler tarafından çıkarıldığı belli olmayan, üniversitemizden hiçbir yöneticinin içinde olmadığı bir tartışma sonrasında, bir öğrencimizin yaralandığının öğrenilmesi üzerine başlattığımız ilk inceleme sonrasında; öğrencimizin kendi isteği üzerine okul yöneticilerimizle birlikte fakültemize götürülerek ayakta tedavisi yapılmış, ardından konu adli soruşturma kapsamında değerlendirilerek öğrencimizin ifadesine başvurulmuştur.
 
10/04/2013 tarihinde tarafımızca bu konu ile ilgili idari inceleme başlatılmış olup, sonucuna göre işlem yapılacaktır.
 
Tamamen ilgimiz, bilgimiz sorumluluğumuz dışında gelişen bu istenmeyen olayla üniversite yönetimimiz arasında bağ kurularak hukuku yanıltmaya, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye, büyüterek bilgi kirliliği yaratmaya, dolayısıyla da üniversitemize zarar vermeye yönelik açıklamalara itibar edilmemesini, adli ve idari soruşturma sonucunda oluşacak kararların beklenmesinin daha doğru olacağını belirtiriz, öğrencimize geçmiş olsun dileklerimizle birlikte kamuoyuna saygılarla sunarız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel