"Güçlü anneler güçlü Türkiye"

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından ‘Anneler Günü’ dolayısıyla ‘Güçlü Anneler Güçlü Türkiye’ sloganıyla yürüyüş düzenlendi. Meydan Parkından başlayarak Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesinden devam eden yürüyüşe AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar

"Güçlü anneler güçlü Türkiye"

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından ‘Anneler Günü’ dolayısıyla ‘Güçlü Anneler Güçlü Türkiye’ sloganıyla yürüyüş düzenlendi. Meydan Parkından başlayarak Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesinden devam eden yürüyüşe AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Milletvekili Adayları Ayşe Sula Köseoğlu, Prof. Dr. Nihat Tosun, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve eşleriyle birlikte çok sayıda partili katıldı. Yürüyüş öncesi İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu basın açıklaması yaptı.

HER HAMLEMİZDE ANNELERİMİZİ DÜŞÜNDÜK

Her annenin güçlü olduğunu ifade eden Ayvazoğlu, “Biliyoruz ki herkes ister, anneler inanır ve çözer! Biz AK Partililer, 12 yıllık iktidarımızda hep kucaklayıcı olduk, kadınımızı hiçbir ayrım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Her hamlemizde onları daha ileriye götürmenin gayesini taşıdık. Çözülemez yapılamaz denilen meselelere eğildik. Çözüm süreci sayesinde tarih boyunca kardeşçe yaşamış halkımıza gelecekte de birlikte yaşama umudur verdik. AK Parti olarak annelerimize verebileceğimiz daha büyük bir hediye olabilir mi?” dedi.

12 YILDIR SESSİZ SEDASIZ DEVAM EDİYOR

Anneler günü yürüyüşünün sadece bugün değil 12 yıldır sessiz sedasız yürüdüğünü belirten Ayvazoğlu, “Bu yürüyüş; hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun her evlada aynı merhametle bakanların, ülkemiz daha iyi olsun da her kavgayı bitirelim diyen güçlü annelerin yürüyüşüdür. Bugün ülkemiz güzel bir gelecek hayal ediyorsa annelerimiz sayesindedir.” şeklinde konuştu. Ayvazoğlu’nun basın açıklamasının ardından harekete geçen partililer Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesinde karanfiller dağıtarak kadınların anneler gününü kutladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel