Göztepespor'dan Trabzon Valisi'ne ziyaret

 Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile pazar günü oyanayacağı karşılaşma için Trabzon'a gelen Göstepespor Kulübü yöneticileri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İzmir Göstepespor'un yöneticileri Kaan Kü

Göztepespor'dan Trabzon Valisi'ne ziyaret
 Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile pazar günü oyanayacağı karşılaşma için Trabzon'a gelen Göstepespor Kulübü yöneticileri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İzmir Göstepespor'un yöneticileri Kaan Küçükağalar ve Kemal Şentürk'ün ziyaretinde konuşan Öz, Göztepespor'un ülkenin köklü bir kulübü olduğunu söyledi.
 
Göztepespor'un Türk futbol tarihinde önemli başarıları olduğunu ifade eden Öz, "Trabzon bir spor şehri. Sporla ilgili farklı duyguları yaşayan ve spor kulüplerinin canla başla çalıştığı bir şehir. Bunun en bariz örneklerinden birisi Düzyurtspor’dur" dedi.
 
Dar gelirli insanların oluşturduğu Düzyurtspor'un büyük başarılara imza attığını vurgulayan Öz, "Amatör ruhla çalışarak geçen yıl üçüncü ligden ikinci lige çıktılar. Bu önemli bir başarı. Bu başarılarından dolayı onları kutluyorum. Bütün maçlarını takip ediyoruz. Başarılar diliyoruz" diye ifade etti.   
 
    Sporun, dostluk ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı güzel bir alan olduğunu belirten Öz, "Tabi en büyük dileğimiz sporda şiddetin olmaması, centilmence mücadelenin yaşanması, kulüplerin birbirinin maçına gelmesi, seyircilerinin birbirleriyle kaynaşması ve kucaklaşmasıdır" diye konuştu.
 
Ziyarette, Vali Öz'e Göztepespor yöneticileri tarafından üzerinde kendi isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler