Gözler onun bavulunda!

Haber61.NET / Haber Merkezi - Yerel Seçimler Sonrası Trabzon Büyükşehir Belediyesi unvanına kavuştu. Belediye'de başkandan sonra ikinci isim olacak Genel Sekreterlik ve TİSKİ genel Müdürlüğü için bir çok isim Ankara'nın yolarını aşındırmaya başladığı öğre

Gözler onun bavulunda!

Haber61.NET / Haber Merkezi - Yerel Seçimler Sonrası Trabzon Büyükşehir Belediyesi unvanına kavuştu. Belediye'de başkandan sonra ikinci isim olacak Genel Sekreterlik ve TİSKİ genel Müdürlüğü için bir çok isim Ankara'nın yolarını aşındırmaya başladığı öğrenildi. Trabzon AK Parti İl başkanlığında çok sayıda ismin adı bu makamlara geçerken kimin bu koltuklara oturacağı ise merak ediliyor.

Trabzon'un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun ise Başkent'te dönerek Trabzon'a geldiğinde 14 şube müdürlüğü ile TİSKİ ve Genel Sekreterlik isimlerini açıklayacağı öğrenildi. Gözler Gümürçüoğlu'nun bavulunda olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler