Görele'de belediyeden ilginç uygulama!

Görele Belediyesi itfaiye ve temizlik ekipleri, ilçedeki tüm cadde ve sokakları gül suyu ile yıkadı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, vatandaşlara toz ve çamurdan uzak, temiz ve sağlıklı bir ortam sunmaya çalıştıkların

Görele'de belediyeden ilginç uygulama!
Görele Belediyesi itfaiye ve temizlik ekipleri, ilçedeki tüm cadde ve sokakları gül suyu ile yıkadı.
 
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, vatandaşlara toz ve çamurdan uzak, temiz ve sağlıklı bir ortam sunmaya çalıştıklarını söyledi.
 
İlçe genelinde belediye sorumluluğunda olan ana arterler, cadde ve sokakları, belirlenen program doğrultusunda temizlediklerini ifade eden Erener, şunları kaydetti:
 
"Yazın gelmesiyle belediye olarak temizlik çalışmalarına hız vererek, çevre temizliği konusunda etkin, hızlı ve Görele halkına yaraşır hizmetler üretmeyi amaçlamaktayız. Bu nedenle cadde ve sokaklarımızın mis gibi kokması için buraları gül suyuyla yıkıyoruz. Bu uygulamamız bundan böyle belirli aralıklarla tüm şehir merkezinde devam edecek. İlçemiz hem tertemiz olacak hem mis gibi gül kokacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler