Görele Dubai olacak!

Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçede devam eden projeler hakkında bilgi vererek , “Devam eden sahil düzenleme projesi çerçevesinde ışıklı havuzlar ve diğer çalışmalar tamamlandığında insanlar Dubai’ye görmek için Görele’ye ge

Görele Dubai olacak!

Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçede devam eden projeler hakkında bilgi vererek , “Devam eden sahil düzenleme projesi çerçevesinde ışıklı havuzlar ve diğer çalışmalar tamamlandığında insanlar Dubai’ye görmek için Görele’ye gelecek” dedi.

Başkan Melikoğlu yapımı devam eden sahil düzenleme projesi ve ilçenin otopark sorunu hakkında açıklamalarda bulunurken projeler için yapılan tenkitleri yersiz bulduğunu söyledi. Başkan Melikoğlu, ”Nasip olurda halkımız bize üçüncü dönem bir şans daha verirse Görele meydanının altına otopark yapıp meydanı yeniden düzenleyeceğiz. Salih Sinirlioğlu caddesini de modern bir cadde haline getirip insanlarımızın hizmetine sunacağız. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerimiz hakkında yapılan tenkitleri yersiz buluyorum. Bu proje, uzun çalışmalar sonucunda karar verilmiş olan bir projedir. Karadeniz sahil yolu projesinden arta kalan alanların içerisinde haddinden fazla otopark alanları tanzim edilmiştir.

Siz Belediyenize ait olan yerleri imara açacaksınız ve burada ne park alanı, ne çocuk parkı alanı ne oto park alanı tesis edeceksiniz. Ve bunu tamamen ranta yönelik bir imar çalışması yaparak bu alanı otopark ihtiyacı olarak değerlendireceksiniz. Bu Görele’ye Görele insanına ihanet olur. Görele’nin insanların huzur içinde oturabileceği bir bahçesi yok, bu yapılanlar Görele ilçesinin bahçesidir. Yöre insanımız ve ilçemizin gençleri bu parkı kullanacaklar. Burada yapılan ışıklı havuzları ve diğer çalışmaları insanlar görmek için Dubai’ye gidiyor ama bundan sonra insanlar Görele’ye gelecekler. Bu söylemler tamamen fantastik, seçime yönelik maniple haberlerdir. Ben bunlara fikir olarak saygı duyarım ama katılma olasılığım olmaz. Seçime kadar projemizi bitirip vatandaşımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler