Gölete düşen 4 kişiden 2'si öldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Denizli göletine içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil düştü. Edinilen bilgiye göre, iki bayan ve iki erkeğin bulunduğu araç Denizli Göleti'ne uçtu. Gölete düşen araçta bulunan kadınlardan Emine Tekin ve Kezban Akdağ yüzerek

Gölete düşen 4 kişiden 2'si öldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Denizli göletine içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil düştü.
 
Edinilen bilgiye göre, iki bayan ve iki erkeğin bulunduğu araç Denizli Göleti'ne uçtu. Gölete düşen araçta bulunan kadınlardan Emine Tekin ve Kezban Akdağ yüzerek hayatlarını kurtarırken, alkol aldıkları tahmin edilen Hasan ve Bayram adlı şahıslar ise gölete düşen araçtan çıkamayarak boğularak hayatını kaybetti.

Denizli Göletinden kurtulan Emine Tekin (40) ve Kezban Akdağ (33) ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne getirilirken, soyadları bilinmeyen 40-45 yaşlarında tahmin edilen Hasan ve Bayram adlı şahısların cesetlerine henüz ulaşılamadı.

Olay yerine giden Jandarma ve Kocaeli Sivil Arama Kurtarma ekipleri uzun süren kurtarma operasyonuna rağmen cesetlere ulaşamayınca olay yerine dalgıçlar çağrıldı. Cesetlerin aranmasıne devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel